Utasbiztosítás – milyet érdemes kötni?

Görögországi nyaraláshoz egyáltalán nem mindegy, milyen utasbiztosítást kötünk. Milliónyi különféle csomag van, és gyakran alig lehet eligazodni a biztosítók ajánlatai között, hogy melyik utasbiztosítást is kössük, és miért éri az meg nekünk.

Hozzánk évek sok számos visszajelzés érkezik az utasbiztosításokról, hogy milyen biztosítást érdemes kötni Görögországba tengerparti nyaraláshoz vagy városnézéshez, amit a saját tapasztalatainkkal összegyűjtve a 2024-es utazásokhoz mi az EUB utasbiztosításainak megkötését ajánljuk.

Kattintsunk ide az EUB utasbiztosítási kalkulátorhoz 2024-es nyaraláshoz!

Görögország utasbiztosítás

Miért érdemes ilyen utasbiztosítást kötni görögországi nyaraláshoz?

Az elmúlt évek utazási tapasztalatai és rengeteg vélemény is azt támasztja alá, hogy a különféle cégek utasbiztosításainál nagy a szórás segítőkészségben és a csomagok tartalmában, ám az EUB az egyetlen biztosító Magyarországon, amelyik utasbiztosításokra szakosodott, gyakorlatilag évtizedek óta az utasbiztosítás a fő profilja, ami valóban minőségi szolgáltatást és a biztos hátteret jelent az utazók számára.

A Görögországba indulók számára nagyon fontos információ, hogy az országban döntően magánegészségügy működik, nagyon drágák a különféle egészségügyi szolgáltatások, így egy jó utasbiztosítás nélkül elindulni nem ajánlott. Az ingyenesen kiváltható kék EU kártya ugyanis nem helyettesíti az utasbizosítást, mivel utóbbit csak állami intézményekben fogadják el, és ezzel még teljesen magunkra vagyunk utalva, nincs aki elmondja hova induljunk vagy kit keressünk! Még az idegenvezetők legelső kérdése is ilyenkor: ugye van utasbiztosítása?

Az EUB 0-24-es ügyfélszolgálata bármikor hívható, és ami fontos, hogy ha baj történne, készségesek és gyorsak a segítségnyújtásban.

Sokak számára lehet fontos, hogy ennél a biztosítónál még akár sztornó biztosítást is köthetünk, ha kiderülne, hogy valamilyen okból mégsem tudunk elutazni. Ez ráadásul a külön foglalt repülőjegyre, szállásra vagy egyéb utazási szolgáltatásra is köthető, tehát akár utazási irodával, akár egyénileg utazunk autóval vagy repülővel.

Gyerekekkel utazók számára pedig érdemes tudni, hogy az EUB utasbiztosításai közül a legtöbbnél 18 év alatti életkor esetén 50 %-os díjkedvezménnyel van meghatározva a díj.

Akár szervezetten, akár egyénileg utazunk autóval vagy repülővel, nyaralás előtt tehát ne felejtsünk el utasbiztosítást kötni magunknak és a családunknak!

Tovább az EUB utasbiztosítási kalkulátorhoz 2024-es utazáshoz…

Görögország utasbiztosítás

Sok szép élményt és felhőtlen nyaralást kívánunk!

Scroll to Top