Vrachos beach

Vrachos beach

A Vrachos beach (Paralia Vrachos) a Loutsa beach közvetlen folytatása, mely egy Pargától szűk 30 kilométerre fekvő, kilométereken át húzódó strand. A magas dombok előterében fekvő tengerpart teljesen kiépített, aranyhomokkal rendelkező strand, mely mögött közvetlenül éttermek és apartmanok sorakoznak.

A Vrachos beachet sokan emlegetik egyszerűen Loutsa beach néven, míg mások az egybefüggő, 3 kilométeres part északi oldalát hívják Loutsának, a déli oldalt pedig Vrachosnak. A teljesen kiépített tengerpart elsősorban a görög nyaralók között népszerű, Magyarországról viszonylag kevesen érkeznek ide – hazai utazási iroda ide nem szervez utat, egyénileg látogatható meg.

Vrachos beach

A hosszú, aranyhomokos part sokak számára jelent első osztályú nyaralóhelyet, melyet a háttérben állandóan zöldellő dombok kereteznek. A Vrachos beach fövenye ugyan nyáron meglehetősen ki van építve napernyőkkel és napágyakkal, de sok olyan helyet is lehet találni, ahol saját napernyőt is a homokba tudjuk szúrni, így nem muszáj bérelnünk.

Vrachos beach Görögország

A háttérben az éttermek, pizzázók, bárok szolgálják az ide érkező nyaralók kényelmét, akik közül sokan a tengerpart mögötti apartmanokban szállnak meg. A Vrachos beach Pargától 29 kilométerre, Prevezától 35 kilométerre fekszik, nagyjából félúton Görögország eme két városa között.

Szállások

A Vrachos beach szállásait gyakran egybemossák a szomszédos (gyakorlatilag ugyanannak a partnak minősülő) Loutsa beach szállásaival, ugyanis helyileg egyazon helységről van szó.

A tengerpart helyi apartmanjaihoz és studióihoz csak kattintsunk ide vagy a képre, gyakran Vrahos partként vagy Loutsaként is hivatkoznak rá.

Loutsa szállás, apartman

Vrachos beach információk

  • Így is ismerhetjük térképeken: Paralia Vrachos, Loutsa beach
  • Koordináták: 39.176266, 20.547658
  • Megközelíthetőség: egyénileg autóval, motorral
  • Kiépítettség: parkolóhelyek az út mentén, bárok, étterem, tusoló, öltözőfülke, vízisport lehetőségek
A klassz útikalauz Pargához
  • Parga részeinek, utcáinak részletekbe menő bemutatása
  • A környék látnivalóinak leírása
  • Kistemplomok, rejtett gyöngyszemek
  • Tudnivalók a helyi parkolásról részletesen
  • Információk a strandokról, a strandok eléréséről, megközelítéséről, az ottani parkolásról
Minden ami fontos vagy érdekes Pargán és környékén 2024-ben.
Scroll to Top