Agia Kyriaki

Agia Kyriaki, avagy Ag. Kiriaki egy apró falu, mely a Pargától délre fekvő Lichnos beach mellett található, magas dombokra épülve. A falun a főút is átmegy, mely Parga és Preveza között vezet, ám ezen felül azért is fontos néhány nyaralónak, mert kiadó apartmanok is vannak itt.

Agia Kiriaki Parga

A Pargától kb. 5 kilométerre fekvő Agia Kiriaki elsősorban azok számára lehet jó szálláshelyként, akik autóval érkeznek egyénileg, szeretnének Parga közelében egy apartmant, de nem gond, ha néhány kilométert enni kell a strandokig és a látnivalókig, ugyanis a falucska magasabb dombokra épült.

Az olajfáktól roskadozó dombokon taverna is működik egy-kettő, így aki helyben fogyasztana, nem muszáj mindig elmennie Pargáig. Látnivaló helyben nincs sok: leginkább a zöldellő dombok és a több helyről elérhető kilátás a Lichnos beachre, ami megfogja itt a nyaralókat.

Agia Kiriaki Parga

A legközelebbi strand a Lichnos beach, mely kb. 3 kilométerre érhető el a normál, aszfaltozott úton történő megközelítés szerint, míg Parga központja pedig bő 5 kilométeres táv, mely autóval 5-10 perces utat jelent. A másik legközelebbi strand Agia Kiriakihoz az Agios Giannakis beach, mely 3,5 kilométeres távolságra fekszik.

Agia Kiriaki

Agia Kiriaki szállásai

A falucskában a dombokon néhány kiadó apartman és studióban van lehetőség szállásfoglalásra, melyek közül az alábbiakról jó véleményekkel vannak a nyaralók.

Olive Tree Apartments

Agia Kiriaki Olive Tree apartman

Santakira Villas

Parga Agia Kiriaki Villa

2 hálószobás villa

Pargas Paradise Apartman

pargas paradise apartman

2 – 4 – 6 fős studiók és apartmanok

Apartmanok és szállodák Görögország nyugati részén az Epirusz vidéken, ahol Parga is található!
Kattints a képre az ablak bezárásához, és nézd meg a legjobb helyi szállásokat!
error:
Scroll to Top