Szórakozás Pargán

A városban májustól szeptemberig nem unatkozhatsz: Parga sétányain tavernák és bárok hosszú sora fogad, a tengerpartokon számos elfoglaltságban vehetsz részt.


Parga éjszaka

 

Parga nyaranta nyüzsgő kisváros, ám ennek ellenére mégsem veszítette el báját. A település hosszú sétálóutcáján található a legtöbb taverna és bár, melyekben ételek és italok széles skálájával várják a látogatókat. A tavernákban megtalálhatod a hagyományos görög konyhát éppen úgy, mint az olaszos vagy más ismertebb nemzetek kínálatának jellegzetességeit. 

 

Parga taverna

 

A diszkók nem igazán jellemzőek a városra, esténként inkább a hosszú tengerparti sétányon, illetve a zegzugos kis utcákban zajlik az élet. A ruha, szuvenír és élelmiszerboltokat, szupermarketeket a tengertől némileg távolabb eső utcákban találod, de ugyanitt néha egészen különleges hangulatú éttermekre is bukkanhatsz. 

 

Boltok Pargán

 

Esténként a főtéren felállított pódiumon néha helyi illetőségű, vagy akár vendégegyüttesek zenélnek, főként hétvégékre szerveznek programokat. Ilyenkor akár több száz fős tömeg is összejöhet, akik jókedvűen buliznak a vidám dallamokra.

 

Parga nyár

 

A strandokon napközben lehetőség van számos vízisport kipróbálására, például vízibicikli, banán, jet-ski bérlésére is. A tengerben napközben sokan búvárkodnak, ugyanis a sziklás, köves aljzaton a kisebb-nagyobb halak sem ismeretlenek.

 

Fürdés, búvárkodás