Ajánlott utasbiztosítás 2022

 

Parga és környéke útikalauz (letölthető digitális útikönyv) 200+ oldalon, képekkel és extra leírásokkal már elérhető! Kattints ide érte

Ajánlott utasbiztosítás Pargára 2022-ben

Milyen utasbiztosítást érdemes kötni pargai, görögországi nyaraláshoz 2022-ben?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy melyik számít a legjobb utasbiztosításnak 2022-ben Görögországban történő nyaralásnál, mit és hol érdemes kötni?

A véleményünk szerint ha Görögországba utazol 2022-ben, akkor az EUB, azaz az Európai Utazási Biztosító Zrt. kínálja azokat az utasbiztosítási csomagokat, melyeket nem csupán mi, de a visszajelzések szerint számos Pargára és más görög tájakra utazó is igazán nyugodt szívvel ajánl és köt meg nyaralására.

Tovább az EUB 2022-es utasbiztosítási kalkulátorához...

 

 

Miért éppen az EUB utasbiztosításait ajánljuk 2022-es pargai nyaraláshoz?

Mert számos biztosító kínál utasbiztosítást, de a kifejezetten utasbiztosításokra specializálódott EUB tapasztalatunk szerint kiemelkedik biztonságával, stabil hátterével, segítőkészségével, és baj esetén 0-24 órában elérhető ügyfélszolgálatával.

És mert sokakak számára rendkívül fontos, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetén az EUB utasbiztosításával Görögországban, így Pargán is az esetek döntő többségében nem kell fizetni az egészségügyi ellátásért a helyszínen, mert azt az EUB rendezi! 

Az EUB-nál egyéni utazás esetén az utasbiztosítás mellé autós asszisztencia is kérhető, akár az autó 15 éves koráig!

 

Mi így a Görögországba utazók és saját tapasztalatunk és véleményünk alapján az EUB mellé tettük le a voksunkat utasbiztosítás terén 2022-ben.

Kalkuláld ki utasbiztosításod, válaszd ki a számodra legjobb csomagot és kösd meg online az EUB-nál Te is: kattints az alábbi linkre vagy képre, ahol 2-3 perc alatt kiszámolhatod és megkötheted az utasbiztosításod.

 

2022-ben AJÁNLOTT EUB UTASBIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR

 

Ha Görögországba utazol 2022-ben, és maximális biztonságban akarod tudni magad és a családod, akkor EUB!

FONTOS: a fenti linket használva az EUB kalkulátora tetszőleges számban használható a teljes 2022-es évben. Szép élményeket, kellemes nyaralást kívánunk Pargán Görögországban, vagy a világban bárhol, amerre jársz!

 

 

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
X

Right Click

No right click