Utazás Pargára

 

 Végre! A sokak által várt Parga és környéke útikalauz (letölthető digitális útikönyv) 200+ oldalon, képekkel és extra leírásokkal 2021. június 28-ától elérhető! 

Fotózási Partnerünk az Olympus

A nyaralás egyik lényeges eleme a felejthetetlen pillanatokon, nagy strandolásokon, finom falatok elfogyasztásán túl az emlékek megörökítése.

 
Fotózási Partnerünk az Olympus.

A minőségi, cserélhető objektíves fényképezőgépeknek számtalan kiváló tulajdonsága van, mely jól jön a nyaralási fotóknál: nagy méretű képérzékelő, tág színtartomány, széles dinamika, nagyobb bemozdulásvédelem, számtalan állítási lehetőség.
 
Gyakran még a legmagasabb kategóriájú telefonoknál is hiába a magas elvárások a nyaraláson, ha különféle körülmények között nem tudnak versenyezni a képminőségben, felvett videó minőségében egy cserélhető objektíves, a 4K videókat is magas bitrátával és bemozdulásvédelemmel ellátó fényképezővel. Nem mindig elég a beállítás, az ötletes képkompozíció, ha a telefon csak közepes minőséget tud megörökíteni képekből vagy videókból.


Mi az Olympus MILC, azaz kompakt méretű, cserélhető objektíves gépei mellett raktuk le a voksot, és használjuk őket azóta is nagy megelégedettséggel - kiváló képminőségük, széles színskálájuk, utazásnál fontos szempontként említhető kis méretük, cserélhető objektívparkjuk miatt. Szeretettel ajánljuk őket minden, igazán jó nyaralási képeket készíteni vágyó utazónak!
 

Hozz ki minél többet nyaralási képeidből, használj Olympus cserélhető objektíves fényképezőgépet!

 

 

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív