Szórakozás

 

Parga és környéke útikalauz (letölthető digitális útikönyv) 200+ oldalon, képekkel és extra leírásokkal már elérhető! Kattints ide érte

Szórakozás Pargán

A városban májustól szeptemberig csak az unatkozik, aki azt kifejezetten csak azt szeretne. Parga sétányain tavernák és bárok hosszú sora fogad, a tengerpartokon és az Epirusz régiójában pedig számos elfoglaltságot kereshetsz.

Parga éjszakai élet

Parga nyaranta nagyon nyüzsgő kisváros, ami ám ennek ellenére mégsem veszítette el báját. A település hosszú, part menti sétálóutcáján található a legtöbb taverna és bár, melyekben ételek és italok széles skálájával várják a látogatókat. A tavernákban megtalálhatod a hagyományos görög konyhát éppen úgy, mint az olaszos vagy más ismertebb nemzetek kínálatának jellegzetességeit.  

Parga taverna

A diszkók nem igazán jellemzőek Pargára, helyettük táncos-zenés görög esteket tartanak időnként. A nyári éjszakákon inkább a hosszú tengerparti sétányon, illetve a zegzugos kis utcákban zajlik az élet, de ez ritkán nyúlik hajnalba. A ruha, szuvenír és élelmiszerboltokat, szupermarketeket a tengertől némileg távolabb eső utcákban találod, de ugyanitt néha egészen különleges hangulatú éttermekre is bukkanhatsz.  

Boltok Pargán

Esténként a főtéren felállított pódiumon néha helyi illetőségű, vagy akár vendégegyüttesek zenélnek, főként hétvégékre szerveznek programokat. Ilyenkor akár több száz, vagy akár több ezer fős tömeg is összejöhet, akik jókedvűen buliznak a vidám dallamokra. 

Parga nyár

Parga strandjain napközben lehetőség van számos vízisport kipróbálására, például vízibicikli, banán, jet-ski bérlésére is. A tengerben napközben sokan búvárkodnak, ugyanis a sziklás, köves aljzaton a kisebb-nagyobb halak sem ismeretlenek. 

Fürdés, búvárkodás

 

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk Pargán és környékén!

 

 Pargának és környékének ajánlott, jó utazói visszajelzéseket kapott szállásait itt találod... 

Az utasbiztosításokat pedig mielőtt elutazol, hasonlítsd össze egymással, és kösd meg a legszimpatikusabbat kedvezményesen online:   kedvezményes utasbiztosítás kalkulátor 

Használd ki!

 

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
X

Right Click

No right click