Utasbiztosítási kedvezmény 2019, Parga.hu kuponnal!


Pargára, vagy Görögország más tájaira utazol 2019-ben? Utasbiztosításodból 10% kedvezményre jogosító kupont adunk!

A kedvezményt ráadásul nem csak Te, de a családod vagy a veled utazó barátaid is élvezhetik, ha együtt kötitek meg a biztosítást, vagy átküldöd nekik a Parga.hu kuponkódját.

Az utasbiztosításokat a legismertebb magyar és nemzetközi biztosítók kínálatából választhatod ki, melyek a nyaralás esetlegesen előre nem várt történései ellen védenek: konstrukciótól függően magukban foglalják a poggyász-, baleset-, betegségbiztosításokat, vagy a külföldön történő kórházi ápolás költségét. 

Spórolj a Parga.hu kuponkedvezményével! 

 

Utasbiztosítás kedvezménnyel

 

A 2019-es Parga kedvezmény használata utasbiztosításnál:

 

A 10% kedvezményt a biztositas.hu honlapon megkötött utasbiztosítások során tudod érvényesíteni. A rendszer a kedvezményes kuponkód beírásától kezdve már a kedvezménnyel számol, és a kedvezmény mértékét az ajánlatok ismertetésekor is látni fogod. 

A parga.hu kupon segítségével a kedvezmény minden megkötött utasbiztosításra jár: ha például egyszerre hárman köttök online utasbiztosítást, és használjátok a kuponkódot, mindegyikőtök megkapja a kedvezményt, hiszen a rendszer már a teljes, három fős árból számolja az akciós árat. 

A biztosítók ajánlatainak megjelenítésekor a biztositas.hu rendszere elsődlegesen a komplexebb, több szolgáltatást tartalmazó utasbiztosításokat helyezi előtérbe. Amennyiben esetleg nincs szükséged a nagyobb biztosítási csomagra, vagy kifejezetten a legkedvezőbb árú utasbiztosításokat keresed, kattints az ajánlatok alatt található "Alacsonyabb szolgáltatású biztosítások" -ra, és ezzel az összes elérhető utasbiztosítás megjelenik.

A biztosítók 2019-es utasbiztosítási ajánlatainak megtekintéséhez, illetve oldalunk kedvezményre jogosító kuponkódjának használatához kattints az alábbi linkre:

 

Utasbiztosítási kupon 2019 Parga.hu kedvezménnyel
 

Amennyiben a linkre kattintva automatikusan nem jelenik meg a kuponkódunk az ajánlatok listázása előtt, a következő kódot írd majd be a kuponkód mezőbe, hogy a kedvezményed érvényesüljön: 

 

PARG-1234

 

 

Parga.hu utasbiztosítási kedvezmény

 

A kuponkódot partnerünknél, a biztositas.hu-nál akárhányszor felhasználhatod utasbiztosítás kötésére, így ki tudod használni a kedvezményt akár több utazás alkalmával is. A kedvezmény nyújtó kuponkódunk nem csupán Görögországba utazás esetében érvényes, hanem bármilyen utasbiztosítás online, biztositas.hu-n megkötésének alkalmával, 2019 december 31-ig.

Szép élményeket, kellemes nyaralást kívánunk Pargán!