Fotózási Partnerünk az Olympus.

A nyaralás egyik lényeges eleme a felejthetetlen pillanatokon, nagy strandolásokon, finom falatok elfogyasztásán túl az emlékek megörökítése. Hozd ki a legtöbbet a nyaralási képeidből: bár a mobiltelefonok egyre nagyobb teret hódítanak a fényképezés terén, az igazán jó minőségű nyaralási képek rendes fényképezővel készülnek!


Fotózási Partnerünk az Olympus.A minőségi fényképezőgépeknek számtalan kiváló tulajdonsága van, amivel még a legjobb telefonok sem rendelkeznek: normális méretű képérzékelő, tág színtartomány, széles dinamika, nagyobb bemozdulásvédelem, sokkal több állítási lehetőség. Még a legmagasabb kategóriájú telefonoknál is hiába a magas elvárások, ha egyszerűen nem tudnak versenyezni képminőségben egy középkategóriás fényképezővel. Nem mindig elég a beállítás, az ötletes képkompozíció, ha a telefon csak alacsony vagy legfeljebb közepes minőséget tud megörökíteni.


Oldalunk szerkesztősége már évek óta az Olympus MILC, azaz kompakt méretű, cserélhető objektíves gépei mellett rakta le a voksát, és használja őket azóta is nagy megelégedettséggel - kiváló képminőségük, széles színskálájuk, utazásnál fontos szempontként említhető kis méretük, cserélhető objektívparkjuk miatt. Szeretettel ajánljuk őket minden, igazán jó nyaralási képeket készíteni vágyó utazónak!