Parga digitális útikönyv

A Parga.hu letölthető, digitális eszközökön olvasható és kinyomtatható tudásbázisa, további információkkal!

Kellene egy útikönyv pargai utazásodhoz? Kezedbe adjuk a magyar nyelvű, Pargáról és környékéről szóló digitális útikönyvet, melyben megtalálod a Parga.hu leírásait, digitálisan letölthető és kinyomtatható formában melyet számítógépeden, laptopodon, táblagépeden vagy okostelefonodon is olvashatsz.

Néhány kattintással beszerezheted a Parga.hu bővített tartalmát, melyet egyszerűen letölthetsz, kinyomtathatsz, és magaddal viheted görög nyaralásodra! A Parga.hu digitális útikönyvében az oldalunkon olvasható összes információt (köztük például a látnivalók és strandok leírását, koordinátákkal) érheted el, természetesen magyar nyelven.


Parga digitális útikönyvA Parga digitális útikönyvet két verzióban is elküldjük Neked: színes, képekkel illusztrált PDF-ként, valamint fekete-fehér, csak szöveget tartalmazó PDF fájlként, melyeket tetszés szerint számítógépeden olvashatsz, illetve kinyomtathatod, táblagépedre, okostelefonodra másolhatod, és így nyaralásodra is magaddal viheted.

A Parga digitális útikönyv küldést az alábbi néhány adatot kitöltve rendelheted meg. Az útikönyv küldés megrendelésével elfogadod és kötelezően betartod a Parga digitális útikönyv felhasználási feltételeit, melyet itt olvashatsz: link

Figyelem: a digitális útikönyv rendelés 2019. májustól elérhető.