Info

A PARGA.HU DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

JELEN SZABÁLYZAT A PARGA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYVET ÉS ANNAK MEGRENDELŐIT VÉDI.

Az alábbi feltételek a mindenkori Parga digitális útikönyv használatát szabályozzák. A Parga digitális útikönyv küldésének megrendelésével és megvásárlásával a vásárló elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el az alábbi Feltételeket.

 

A Parga digitális útikönyv (és annak évek szerinti verziói, a továbbiakban: Útikönyv) felhasználója, olvasója a könyv küldését megvásárló természetes személy vagy cég (továbbiakban: Vásárló).

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv digitális, azaz PDF formátumban küldésre kerülő fájl, melyet a megadott e-mail címre küldünk. A fájl viszonylag nagy mérete miatt (kb. 300 Mbyte) a letöltési helyet is megadjuk, ahonnan az Útikönyv egy kattintással meghatározott ideig letölthető, ha a Vásárló által használt levelező rendszer esetleg nem tudná közvetlenül fogadni azt. Mivel az Útikönyv digitális, nyomtatott formában nem kerül elküldésre.

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv a Vásárló személyes használatára, információinak bővítésére szabadon használható, kinyomtatható, azonban más magánszemélyek, cégek, szervezetek, intézmények, szolgáltatók számára semmilyen formában nem küldhető tovább, nem terjeszthető.

Az Útikönyv a Vásárló személyes használatán kívül nem sokszorosítható, a szerző aláírásával ellátott írásbeli engedély nélkül az Útikönyv szövege és képtartalma nem használható fel sem részben, sem egészben. Utazási irodák a szerzővel történő egyedi írásbeli megállapodás nélkül utasaiknak az Útikönyvet nem mellékelhetik, illetve nem adhatják tovább.

A Parga.hu tulajdonosának és az Útikönyv szerzőjének írásbeli hozzájárulása nélkül az Útikönyv kereskedelmi forgalomba a Parga.hu weboldalon kívül sem részben, sem egészben nem hozható.

Az Útikönyvben lévő információk digitalizálása, a benne szereplő leírások, információk kiragadása, egyéb honlapokon történő publikálása, közösségi oldalakra feltöltése, fájlmegosztó oldalakra történő feltöltése, torrent oldalakra feltöltése, fórumokon megosztása, csoportokban megosztása, más magánszemélyeknek vagy cégeknek elküldése semmilyen formában nem megengedett!

A Megrendelő felelőssége, hogy a számára generált egyedi, látható és láthatatatlan vízjelekkel ellátott Útikönyvet más, a Digitális Útikönyv használatára nem jogosult személynek / személyeknek e-mailben, közösségi portálokon, torrent oldalakon, stb formában ne juttassa el, mert ilyen esetben az számára jogi következményekkel jár.

Amennyiben Megrendelő a fenti feltételeket betartja, az Útikönyvet rendeltetészerűen használja, (azaz nem küldi tovább arra jogosulatlan személyeknek, nem osztja meg, nem tölti fel az internetre, közösségi oldalakra, stb) a Megrendelőt természetesen semmilyen hátrány nem érheti.

Minden kiadott Parga digitális útikönyv egyedi, névre szóló, látható és láthatatlan digitális vízjelekkel ellátott, sorszámozott példány. Minden Jog Fenntartva!

X

Right Click

No right click